Det er alment kendt, at en god kantine gør en enorm forskel på, hvor glade og tilfredse en virksomheds medarbejdere er. Det er selvfølgeligt vigtigt at alt andet også er på plads: jobbet skal gerne være meningsfyldt, have den rette grad af udfordringer, og selvfølgeligt fungere godt på et administrativt og socialt plan. Men det er områder som de fleste virksomheder allerede er opmærksomme på, og hvor de gør alt hvad de kan for, at skabe de bedst mulige arbejdsforhold.

Kantinen er dog et sted, der alt for ofte bliver overset. Det er en skam, fordi middagspausen ofte er det sted, som medarbejderne finder fornyet energi. Nogle dage vil bare være hårdere end andre, og uanset hvor godt man har gjort det som chef eller virksomhedsejer, så vil der komme store og stressende udfordringer af og til. Her kan det virkeligt redde dagen, at man til middag kan tage hen i en lækker kantine, og få sig et godt og nærende måltid. Når vi bliver forført af et lækkert måltid, så kan vi glemme dagens stress og pres for et kort øjeblik. Vi kan fokusere på smagen af det vi spiser, og den dejlige følelse det er, endelig at have noget godt og nærende mad i maven. Spises maden sammen med en god kop te eller kaffe, jamen så er der massevis af fornyet energi og motivation til, at kæmpe sig igennem resten af dagen.

Det modsatte er dog også sandt. Selv hvis alt kører på skinner rent arbejdsmæssigt, så kan det være utroligt demotiverende at blive serveret noget tørt brød eller en omgang smagløs gryderet til middag. Det giver én lyst til helt at skippe middagsmaden, og det er absolut ikke godt for energiniveauet. Det gør også, at ansatte let kan føle, at de ikke bliver værdsatte: man føler sig blot som en slave, der spises af med det billigst mulige føde.

Det er derfor utroligt vigtigt, at man sikrer sig, at der er god mad i kantinen. Det vigtigste område af middagsmaden er ofte brødet: det er brød der er i centrum i de fleste danskeres middagsmad, og hvis brødet er af høj kvalitet, så er fundamentet lagt for en lækker kantine-middag.

Eftersom de færreste virksomheder har råd, eller plads, til at have deres egen bageri-afdeling, så er den bedste løsning at indkøbe bake off brød til virksomhed. Her får du nemlig friskheden og alt det lækre fra nybagt brød, uden at skulle køre et komplet bageri ved siden af virksomhedens normale aktiviteter. Det sikrer at du ikke serverer brød der er blevet gammelt og tørt, eller som ikke har den rette smag og konsistens. Det eneste der skal til er en ovn, hvor brødet kan færdigbages: alt andet er gjort fra brødleverandørens side.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her